Menü

Simonyi Károly Szakkollégium

Az öntevékeny körök célja a folyamatos fejlődés, a piacképes tudás megszerzése, és gyakorlati alkalmazása különböző projekteken keresztül. Ennek alapjául a szervezetnek, és több mint 1000 hallgatónak otthont adó Schönherz Zoltán Kollégium szolgál. Így a szakkollégistáknak például lehetőségük van valós körülmények között kipróbálni az otthon automatizálási keretrendszerüket, vagy olyan honlapot fejleszteni, aminek az első naptól igen jelentős terhelést kell kibírnia.

A szakkollégium azonban ennél jóval több. Az úgynevezett menedzsment csoportoknak köszönhetően (HR, PR, Gazdasági, Külkapcsolati, Oktatási és Tudásbázis) a szakkollégisták nem csak a saját szakmájukban mélyülhetnek el, hanem olyan plusz tudásra is szert tehetnek, amelyre piaci körülmények között már nem, vagy csak nagyon nehezen adatik meg a lehetőség.

A Simonyi eme különleges kettősége eredményezi azt, hogy a szakmai programokon és projekteken túl minden évben megrendezik az ország egyik legnagyobb hallgatók által szervezett konferenciáját a Simonyi Konferenciát, az izgalmas témát bemutató kerekasztal beszélgetésüket, a Szakmai Estet, vagy a sokkal személyesebb, de annál változatosabb témákat felvonultató Colours előadássorozatot.

Ez a Simonyi.

 

Bővebben a Simonyi Károly Szakkollégiumról a http://simonyi.bme.hu weboldalon olvashat.

 

 

Résztvevők

Csapatnév Csapat típusa Egyetem / főiskola
102
Ökörsütők szenior csapat
101
Gandom Ruys diák csapat Pécsi Tudományegyetem
100
NaN diák csapat Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
99
Restelt my szenior csapat
98
DiósMacaron diák csapat Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
97
Makaron szenior csapat

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom