Menü

Schönherz Vállalati Kapcsolatok

Szervezetünk célja, hogy kapcsolatot teremtsen partnereink és a Műszaki Egyetem Villanykaros hallgatói között. Ezáltal a cégeknek lehetőségük van egy megfelelő brand kialakítására, míg a diákok rajtuk keresztül betekintést nyernek a vállalatok világába.
A közvetlen kapcsolat kialakítására a Schönherz a leginkább megfelelő helyszín, hiszen a több, mint ezer fős kollégiumban egész Magyarországon a legnagyobb az egy négyzetméterre eső mérnök hallgatók száma. 


Mindemellett az első látásra egyszerű kollégium ennél sokkal többet takar. Több, mint 60 öntevékeny körrel rendelkezik, amelyek azon felül, hogy nagyon jó közösségépítő szerepet nyújtanak, lehetőséget teremtenek arra, hogy új területeken is kipróbálják magukat a hallgatók. A pizzasütéstől kezdve a zenélésen át a hímzésig rengeteg dologba be lehet tekinteni. Ezen kívül ha valaki az egyetem mellett szakmai ismereteit szeretné elmélyíteni, arra is lehetősége nyílik a Simonyi Károly Szakkollégium öntevékeny körein belül, melyek szintén itt találhatók meg. Példaként kiemelném a Schönherz Elektronikai Műhelyt, ahol számtalan elektronikai feladattal találkozhatnak, mint például forrasztás, beágyazott rendszerek tervezése, vagy analóg elektronika. Illetve a Budavári Schönherz Stúdiót, ahol videó felvételek készítésének, szerkesztésének mindenféle aspektusával ismerkedhetnek meg a hallgatók.

https://www.facebook.com/SchonherzVallalatiKapcsolatok/

Résztvevők

Csapatnév Csapat típusa Egyetem / főiskola
15
404BrainNotFound diák csapat Sapientia Erdélyi Tudományegyetem
14
Infinite Loot szenior csapat
13
VeniVidiPerdidi diák csapat Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
12
Hopeless Situation Encampment szenior csapat
11
ImportDevNull diák csapat Eötvös Loránd Tudományegyetem
10
IDunno szenior csapat

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom