Menü

Régebbi feladatok

2016

A játékos csapat egy HTTP API-t használva 2 tengeralattjárót irányít. Lehetőség van a tengeralattjárókat mozgatni, valamint torpedókat indítani. A két tengeralattjáró mellett több, a játék által irányított (bot) hajó cirkál a pálya területén. A mozgást egy sziget nehezíti a pálya közepén. A bot hajók nem indítanak torpedókat.

A játék célja hogy a tengeralattjárókat irányítva, a szigetet és a pálya széleit elkerülve, a bot hajókat torpedókkal eltalálva minél több pontot szerezzenek.

A döntőben a játékosok tengeralattjárói egymás ellen játszottak. Nézd meg a csatákról készített videókat.

2015

Még nehezen hiszitek el, de a ti vezérlőprogramotok is sikeresen letöltődött az űrkompok egyikére, melyek nemrég landoltak ezen az érintetlen és gyönyörű bolygón: a LDDC-7DF-en, de nincs sok időtök a pihenésre. Hamarosan felkel a bolygó 4 napja és kezdetét veszi a nappal, mely alatt fel kell építenetek az első települést, amelyet a hamarosan megérkező első telepesek fognak használatba venni.

A bolygó felszíne egy sík terület, így egy kétdimenziós térképen kell navigálni. A felszínt a központi vezérlés azonos méretű négyzet alakú 2D egységcellákra osztja – az X,Y koordinátákat egy hagyományos jobbsodrású síkbeli Descartes-féle koordináta rendszerre nézve definiálva.

Az űrkomp tekinthető egy olyan cellának, melyben csak a saját építő egységek tartózkodhatnak, elhagyása után oda vissza már nem léphetnek.

A cél a bolygó kőzetében minél nagyobb hasznos terület kialakítása a telepesek érkezéséig minél több pontot szerezve.

2014

A harmadik fordulóban is egy bolygóközi csomagszállító űrhajót kell irányítanotok a játékszervernek küldött parancsok segítségével. A bolygók egy síkban vannak, így egy kétdimenziós térképen kell navigálni. Ebben a fordulóban minden csapat ugyanazon a pályán versenyez, egymást űrhajóit látják, fel tudják venni a másik csapat által lerakott csomagot is.

Résztvevők

Csapatnév Egyetem / főiskola
111
Norty
110
Fajlúr Eötvös Loránd Tudományegyetem
109
Code Is Coming Óbudai Egyetem
108
DataScienceDepartment Eötvös Loránd Tudományegyetem
107
RTN Széchenyi István Egyetem
106
Milo Óbudai Egyetem

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom