Menü

Masterfield Oktatóközpont

Kik vagyunk?

A Masterfield Oktatóközpont a magyarországi informatikai felnőttképzések specialistája.

Egyedülálló képzési lehetőségeket nyújtunk magánszemélyek és cégek számára. Küldetésünknek tekintjük, hogy a cégeknek megfelelően képzett informatikai szakembereket biztosítsunk, és egyúttal segítsük a szoftverfejlesztő, szoftvertesztelő és a szoftverüzemeltető szakemberek gördülékenyebb elhelyezkedését.

Miért érdemes a Masterfield Oktatóközpontnál tanulni?

Fő célunk, hogy a nálunk végzett IT szakemberek minden tekintetben megfeleljenek a piaci elvárásoknak, azaz megfelelően képzettek legyenek, erős gyakorlati tudással rendelkezzenek.

Közel 100 tanfolyam, és folyamatos innováció

A hozzánk jelentkezők csaknem 100 tanfolyam közül válogathatnak. Képzési listánk folyamatosan bővül, hiszen fontos, hogy mihamarabb alkalmazkodjunk a gyorsan változó informatikai trendekhez. Egyes tanfolyamainkat a hagyományos jelenléti képzések mellett a jelentkezők online, vagy e-learning formájában is elvégezhetik.

Hiánypótló képzések

Az általános informatikai tanfolyamaink mellett olyan hiánypótló képzéseket is indítunk, mint például az IT-biztonság, pénzügyi informatika, az informatika jogi aspektusai, szoftver ergonómia és átfogó architektúra képzések. Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a szoftverfejlesztés, a szoftvertesztelés és a projektmenedzsment területére

Választható képzési helyszín

Elsősorban Oktatóközpontunkban szervezzük a képzéseket, ahol jól felszerelt oktatótermeinkben kis létszámú, hatékony, gyakorlatorientált informatikai tanfolyamok mellett tréningek, elméleti kurzusok megtartására is lehetőség nyílik. Egyedi igények esetén akár kihelyezett helyszínen is lebonyolítjuk személyre szabott oktatásainkat.

Magasan képzett oktatók

Oktatóink nemcsak tanárok, de gyakorlati szakemberek is. Tekintve, hogy munkájuk során nap mint nap szembesülnek a szakterületükön megjelenő kihívásokkal és az ezekre adott megoldásokkal, tanfolyamaink résztvevői olyan gyakorlati tudást szerezhetnek, mely birtokában magabiztosan végezhetik munkájukat.

Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklődésedet, tájékozódj tanfolyamainkról weboldalunkon!

Résztvevők

Csapatnév Csapat típusa Egyetem / főiskola
87
SPRING diák csapat Codecool Oktatási Intézet
86
Serializers szenior csapat
85
import ryce diák csapat Eötvös Loránd Tudományegyetem
84
Band of 552 diák csapat Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
83
Isaac szenior csapat
82
Deus Ex Masina diák csapat Szegedi Tudományegyetem

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom