Menü

Mivel foglalkozunk?

A Loxon Solutions Zrt-t fiatal magyar szakemberek alapították 2000-ben start-up cégként. A Loxon mára dinamikusan fejlődő nemzetközi cég, ami a világ 32 izgalmas országába szállítja megoldásait. Saját termékeket fejlesztünk, és bevezetjük azokat közeli és távoli ügyfeleknek, akik nemzetközi bankok és bankcsoportok. A Loxon szoftver csomag teljes egészében lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat kezeléshez kapcsolódó igényeit, és ebben egyedülálló a világon. A célunk nem kevesebb, mint legjobbnak lenni abban, amit csinálunk.

Kik az ügyfeleink?

A Loxon ügyfelei vezető nemzetközi bankok és bankcsoportok Magyarországon, a CEE régióban - Ausztriában, Csehországban, Horvátországban, Szlovákiában, Szerbiában, Romániában, Albániában, Lengyelországban, Bulgáriában -, a CIS régióban - Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban, Azerbajdzsánban -, a MEA régióban - Törökországban, Egyiptomban, Jordániában, Egyesült Arab Emirátusokban, Bahreinban, Szaud-Arábiában, Libanonban, Kuwaitban valamint az APAC régióban – Vietnámban, Indiában, Kínában, Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Pakisztánban. Az ügyfelek és országok száma folyamatosan, évről évre bővül.

Hogyan dolgozunk?

A Java fejlesztők feladata az üzleti logika és az interface-ek programozása, az elkészített programok fejlesztői tesztelése, és a fejlesztési, illetve műszaki dokumentációjának elkészítése.

Java technológiával dolgozunk. A mindennapjaink során előkerül a Git, Gerrit, de találkozni lehet Jenkins-szel, SonarQube-bal és Artifactory-val is, feladatkiosztásra pedig Jira rendszert használunk

Milyen a csapat?

A Loxon csapat lelkes, fiatal, tehetséges szakemberekből, és a tudás átadására nyitott, nagy tapasztalatú architektekből és tanácsadókból áll. A 250 fős csapat átlagéletkora 29 év, a csapat harmada 26 év alatti fiatal. A Loxon értékei az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség.

Van lehetőség a tanulásra és előrelépésre?

Pályakezdő Java fejlesztőként műszaki informatikai diplomát vagy folyamatban lévő tanulmányokat és stabil Java nyelvi alapokat váruk el Tőled.  Pályakezdő Java fejlesztőként mentori program segítségével, projektekbe bekapcsolódva tökéletesítheted tudásodat Java környezetben. A fejlesztő feladatai a megjelenítési, az üzleti logika és az adatbázis réteget egyaránt érintik, a fejlesztői szerepeket nem szűkítjük egyik vagy másik rétegre. A belépő munkatársak a betanítási programot követően, szakmai támogatás mellett éles projekt feladatokon dolgoznak, a feladatok összetettsége fokozatosan nő, az érintett technológiák köre fokozatosan bővül, teret engedve a fejlődésnek és szakmai előrelépésnek. A szakmai fejlődéssel párhuzamosan halad előre a munkatársak besorolása, a software engineer szinttől a chief architect besorlásig 15 besorolási szinten keresztül, hosszú távú, stabil karrier pályát, és folyamatos szakmai kihívást biztosítva.

Utazhatok is?

A projekteket 3-5 fős csapatokban valósítjuk meg. A projektek során a projekt csapatok – az online kommunikáció mellett - rendszeresen kiutaznak az ügyfélhez, a legtöbb utazás a tervezési és a szállítási szakaszban szükséges. A munkatársaink a hosszabb kint tartózkodás helyett néhány napos, egy-egy hetes utazások során, éves szinten 1500 napot töltenek külföldön.  Némi tapasztalatot szerezve a Loxon munkatáraként minden bizonnyal Te is eljuthatsz külföldre, más országokat és kultúrákat ismerhetsz meg.

Ha kedvet érzel, hogy csatlakozz a csapathoz, kipróbálnád magad nemzetközi projekteken és úgy érzed, hogy hozzá tudsz tenni a Loxon sikereihez a világban, jelentkezz hozzánk!

Loxon Solutions Zrt. 1134. Budapest, Lőportár u. 20/b. www.loxon.eu

Jelentkezés: jobs@loxon.eu

Résztvevők

Csapatnév Csapat típusa Egyetem / főiskola
87
SPRING diák csapat Codecool Oktatási Intézet
86
Serializers szenior csapat
85
import ryce diák csapat Eötvös Loránd Tudományegyetem
84
Band of 552 diák csapat Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
83
Isaac szenior csapat
82
Deus Ex Masina diák csapat Szegedi Tudományegyetem

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom